FEI KNHS NRHA NQHA

Dutch Reining Events

100 rozet

Dutch Reining Events is een non profit organisatie die zich inzet voor de promotie van de nederlandse reining sport. Dutch Reining Events heeft, in samenwerking met de KNHS en de KNHS Reining Vereniging, als doel het organiseren van reining evenementen om de reiningsport te promoten en te verbeteren.

NK Reining 2017

NK reining

De datum van het NK Reining 2017 zal in het najaar van 2016 bekend worden gemaakt.

De "houten "editie ons 5 jarig jubileum in 2016 was wederom zeer geslaagd en we kijken met het DRE team dan ook al weer uit naar de 2017 editie.

Lees meer ...

Evenement sponsors

evenement sponsors

Dank gaat uit naar onze sponsors. Zonder hun bijdrage is het organiseren van mooie evenementen niet mogelijk.

Kijk wie onze sponsors zijn en neem contact met ons op als u ook wilt sponsoren met uw bedrijf.

Lees meer ...

Wat is Reining?

reiningsport

Reining vindt zijn oorsprong in de Verenigde Staten en is eigenlijk het beste aan te duiden als Westerndressuur. 

De proef bestaat uit specifieke manoeuvres die ook in het reguliere ranchwerk zijn terug te vinden.

Lees meer ...

DRE congratulates the Dutch Reining team 2015 & KNHS

Dutch reining events en haar sponsoren feliciteren het Nederlandse Reining team 2015 en de KNHS met het behalen van de Historische Bronzen medaille op het FEI Europees kampioenschap reining in aken 2015. We zijn verheugd dat wij en onze sponsoren de afgelopen jaren ons deel bij hebben kunnen dragen om tot dit fantastische succes te kunnen komen.

Dutch reining events heeft als doel promotie van de nederlandse reiningsport. Op deze website vindt u informatie over events die worden georganiseerd door onze organisatie maar ook het laatste nieuws over de nederlandse Reiningsport.

DRE Geeft Organisatie NK Reining 2017 & CRI3* door

Vanwege een overvolle 2017 Internationale reining wedstrijd agenda is de situatie ontstaan dat er een vaste datum verschuiving is plaatsgevonden bij een aantal nationale reining/western wedstrijden. Hierdoor zouden er een aantal belangrijke wedstrijden voor de Nederlandse reiningsport waaronder de KNHS observatie en kadervormings wedstrijden en FEI kwalificatiewedstrijden en de DRHA wedstrijden elkaar te snel opvolgen waarmee het belang voor paarden welzijn en promotie van de sport in gevaar zou brengen . 

Daarom is in goed overleg en goede samenwerking tussen Dutch Reining Events, KNHS en DRHA besloten dat wij het stokje van de organisatie van “ons kindje” het NK Reining 2017 & CRI3* overdragen aan de DRHA. Dat betekent tevens ook dat het NK Reining 2017 & CRI3* plaats zal vinden in Grathem op de locatie van Reining centrum Meertenhof tijdens de DRHA Reining Challenge, 7 juni t/m 11 juni 2017 en hebben het volste vertrouwen dat de organisatie bij onze collega’s van de DRHA in goede handen is. Op zaterdag 28 januari zal de ledenvergadering plaatsvinden van de DRHA . Voor meer info : www.drha.eu

Dutch Reining Events is opgericht met als doelstelling het organiseren van evenementen ter promotie en verbetering van de Nederlandse reiningsport en dit doel gaan we ook zeker in de toekomst nog meer nastreven met fantastische evenementen waarin ook educatie een zeer grote factor zal zijn . Wij kijken dan ook al met groot enthousiasme en trots uit om ons aanstaande evenement welke in 2017 plaats zal vinden binnenkort aan u te mogen presenteren .

Mijn persoonlijke dank gaat uit naar alle ruiters, paarden eigenaren, bezoekers, Manege de molenheide, officials, sponsoren en het top vrijwilligers team die de afgelopen 5 jaar het NK Reining & CRI 3* hebben gemaakt van niets tot een prachtig en sfeervol evenement. en ik kijk met groot enthousiasme uit om met ons team geweldige ideen tot realisatie te gaan brengen.

Namens het bestuur van DRE,
Anoeska v Osch

FEI image

NRHA

NQHA

KNHS

KNHS Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie

FEI Fédération Equestre Internationale

NQHA Nederlandse Quarter Horse Associatie

NRHA National Reining Horse Association

 

HOME Dutch Reining Events

EVENEMENTEN inschrijfformulieren & uitslagen

SPONSORS van reining evenementen

REINING info & trainers

 

 

LOCATIE & ROUTE NK REINING 2015

DE MOLENHEIDE

De Heikampen 7
5482 ZR  Schijndel

The Netherlands

CONTACT DUTCH REINING EVENTS

Heuvel 15
5476 KG Vorstenbosch

M 0650204701T 0413352961

info@dutchreiningevents.nl