FEI KNHS NRHA NQHA

ariat-logo horseware-logo   aws logosliderrommelse-logo vandervelden logo   PJ van den Hoogen professionalschoice lamicell  allspan nooijen-logo

Geweldige sfeer 

Vanaf de start van het evenement was de sfeer geweldig , de KNHS Impuls klassen waren voorzien van een mooi deelnemersveld om aan te vangen met deze nieuwe opstap voor de beginnende reining wedstrijdruiter . Het fanatisme was er niet minder om  wat zorgde voor een mooie middag met zeer veel enthousiasme en  motivatie van onze nieuwe leden van de Nederlandse reining sport .De wedstrijd werd gejureerd door peter Beltz.

Netwerken en promotie reining sport 

In de op vrijdag besloten zijnde VIP room vond ondertussen  een zeer belangrijke vergadering plaats ,voor een delegatie hogere functionarisen van meerdere zeer grootte bedrijven .Na afloop van de vergadering hebben zei allen een rondleiding gekregen over het evenementen terrein gevolgd door  een presentatie over de reiningsport van de voorzitter van de technische commissie Reining Caper de Jonge  ,en kregen ze een fantastische show van trickroping artist Jesus Garcilazo & Heather uit Mexico aangeboden .

Aansluitend hebben ze allen kennis kunnen maken met de reiningsport door het avond programma van de wedstrijd te aanschouwen . Allen waren zeer enthousiast over het evenement en de reiningsport .

>> kijk voor oudere berichten in ons nieuwsarchief.

KNHS Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie

FEI Fédération Equestre Internationale

NQHA Nederlandse Quarter Horse Associatie

NRHA National Reining Horse Association

 

HOME Dutch Reining Events

EVENEMENTEN inschrijfformulieren & uitslagen

SPONSORS van reining evenementen

REINING info & trainers

 

 

LOCATIE & ROUTE NK REINING 2015

DE MOLENHEIDE

De Heikampen 7
5482 ZR  Schijndel

The Netherlands

CONTACT DUTCH REINING EVENTS

Heuvel 15
5476 KG Vorstenbosch

M 0650204701T 0413352961

info@dutchreiningevents.nl

   

   

© All Rights Reserved - Dutch Reining Events