FEI KNHS NRHA NQHA

ariat-logo horseware-logo   aws logosliderrommelse-logo vandervelden logo   PJ van den Hoogen professionalschoice lamicell  allspan nooijen-logo

De Datum staat vast 12, 13, & 14 Juni 2015 zal er in Schijndel op het complex van de Molenheide wederom het Nederlands Kampioenschap Reining 2015 plaatsvinden welke onder de vlag van de KNHS wordt verreden. Het weekend zal bolstaan van westernsport met als hoogtepunt het NK Reining '15 maar daarnaast ook klassen voor beginners met een special "Green As Gras Cup" tot CRI1*, CRI2* CRI3* voor Jr ,Yr & Sr, welke ook dit jaar weer als belangrijk observatie moment zal gelden voor bondscoach Dave Young en van NRHA Short stirrup 10yr & under tot NRHA Open klassen.

Daarnaast zal er dit jaar ook voor het eerst een NQHA "Special occasion" event plaatsvinden met de klassen AQHA Reining open all ages, AQHA Trail open en AQHA Ranch pleasure open. Eén van de doelstellingen van DRE is om de westernsport op een positieve manier te promoten en ook de NQHA zet zich hier al velen jaren voor in. Door deze samenwerking van organisaties aan te gaan kunnen we ruiters de start mogelijkheden bieden om in 1 weekend zowel FEI, KNHS, AQHA & NRHA klassen te starten.

12, 13 & 14 Juni in Schijndel belooft een prachtig weekend te worden boordevol met mooie westernsport. So mark the date!!

Unknown-2Unknown-3Schermafbeelding 2014-12-12 om 13.54.30 nrha

 

>> kijk voor oudere berichten in ons nieuwsarchief.

KNHS Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie

FEI Fédération Equestre Internationale

NQHA Nederlandse Quarter Horse Associatie

NRHA National Reining Horse Association

 

HOME Dutch Reining Events

EVENEMENTEN inschrijfformulieren & uitslagen

SPONSORS van reining evenementen

REINING info & trainers

 

 

LOCATIE & ROUTE NK REINING 2015

DE MOLENHEIDE

De Heikampen 7
5482 ZR  Schijndel

The Netherlands

CONTACT DUTCH REINING EVENTS

Heuvel 15
5476 KG Vorstenbosch

M 0650204701T 0413352961

info@dutchreiningevents.nl

   

   

© All Rights Reserved - Dutch Reining Events