FEI KNHS NRHA NQHA

ariat-logo horseware-logo   aws logosliderrommelse-logo vandervelden logo   PJ van den Hoogen professionalschoice lamicell  allspan nooijen-logo

ariat logo

Ariat

Ariat Europe, voor al uw performance schoenen en kleding.

www.ariat-europe.com


lamicell

Lamicell

Lamicell has been a worldwide leading distributor of quality English and Western Horse Supplies for over 30 years. Lamicell produces a wide range of produts for stable, grooming, synthetic western saddles, bits, spurs, saddle pads, horse blankets and dog products.

www.rglamicell.com


nooijen logo

Verkeersschool Nooijen

Bij verkeersschool Nooijen bent U aan het juiste adres, om op een moderne en vlotte manier je rijbewijs te halen of vakbekwaam te worden als beroepschauffeur. Rijopleidingen voor: Auto, Motor, Auto & Aanhanger, Vrachtauto Vrachtauto & Aanhanger. Ook theorie opleidingen, Vakbekwaamheid en Nascholing code 95.

www.rijschool-nooijen.nl


horseware logo

Horseware

Horseware started with a small team, in Dundalk, Ireland in 1985. After months of research and hand-stitching the prototype of the now iconic Rambo Original was born, setting the standard for modern rug design. Since then we have grown to become the world's most trusted producer of horse rugs.

www.horseware.com


 pjvandenhoogenbv

VDH Accountants & belastingadvies

Ons kantoor is een full-service accountantskantoor gevestigd in Volkel. Wij profileren ons op basis van een totaal concept. Het kantoor is voor de cliënten professioneel op het gebied van advisering en begeleiding in uw onderneming.

www.vdhaccountants.nl


 arthurs westernstore logo

Arthurs WesternStore

Arthur's WesternStore heeft de grootste en meest complete collectie western riding benodigdheden in Europa. Wij hebben meer dan 300 westernzadels op voorraad.

www.westernstore.nl


rommelse logo

Rommelse Transport

Wij zijn gespecialiseerd in containervervoer en stukgoederen zowel nationaal als internationaal. Wij zijn in het bezit van ADR waardoor vervoer van gevaarlijke stoffen tot de mogelijkheden behoren.

www.rommelsetransport.nl


vandervelden logo

Van der Velden rioleringsbeheer

We zijn marktleider, heeft een landelijke dekking en biedt een compleet dienstenpakket, zoals rioleringsbeheer, onderhoud van olie- en vetafscheiders en een calamiteitendienst. We leveren de kwaliteit en service die de markt verlangt. Dit uiteraard met de best opgeleide mensen en innovatief materieel.

www.vandervelden.com


profchoice

Professionals Choice

Professional's Choice is al jarenlang een marktleider op het gebied van hoogwaardige kwaliteits producten die van essentieel belang zijn voor zowel ruiter als paard.Waaronder beensbescherming voor het paard, onderleggers,singels bitten en andere accesoires .Dit alles voor zowel de recreatieve ruiter als de proffesional.

www.profchoice.com


allspan

Allspan

ALLSPAN houtkrullen voor in de paardenbox, bevatten geen schimmelsporen of ongewenste plantenresten die het paard kan eten of inademen. Deze houtkrullen zijn in hoge mate stofvrij en worden ook door dierenartsen aanbevolen bij onder meer: paardenbronchitis, allergieën, kolieken en overgewicht.

www.allspan.eu


Professional's Choice

Rieky Young over reining

Ariat

Arthur's WesternStore

KNHS Koninklijke Nederlandse Hippische Sportfederatie

FEI Fédération Equestre Internationale

NQHA Nederlandse Quarter Horse Associatie

NRHA National Reining Horse Association

 

HOME Dutch Reining Events

EVENEMENTEN inschrijfformulieren & uitslagen

SPONSORS van reining evenementen

REINING info & trainers

 

 

LOCATIE & ROUTE NK REINING 2015

DE MOLENHEIDE

De Heikampen 7
5482 ZR  Schijndel

The Netherlands

CONTACT DUTCH REINING EVENTS

Heuvel 15
5476 KG Vorstenbosch

M 0650204701T 0413352961

info@dutchreiningevents.nl

   

   

© All Rights Reserved - Dutch Reining Events